vyprodáno / není v prodeji

Již 28. 6. vychází červencová JÓGA DNES, aby se stala letní průvodkyní vaší jógové praxe a cesty ke spokojenosti. Dovolme si spokojenost – ústřední téma prázdninového vydání našeho magazínu vás nasměruje k místům, kde můžete hledat spokojenost, dozvíte se, jak ji pěstovat a proč se jí neobávat.  Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Již 28. 6. vychází červencová JÓGA DNES, aby se stala letní průvodkyní vaší jógové praxe a cesty ke spokojenosti. Dovolme si spokojenost – ústřední téma prázdninového vydání našeho magazínu vás nasměruje k místům, kde můžete hledat spokojenost, dozvíte se, jak ji pěstovat a proč se jí neobávat. 

Ukážeme vám i důvody, proč není špatné občas vystoupit z komfortní zóny, opět se znovu poskládat a… provětrat své tělo i mysl. Léto je k tomu jako předurčené. Jógové sestavy jsme pro vás fotili v Peru, New Yorku, Krkonoších a také v Martinickém paláci ve staré Praze, kde bude probíhat 22. 10. 2022 Jóga Dnes konference. 

 

K létu patří cestování a dovolené. Můžete se s námi vydat za krásou vůní, poznat Berlín a strávit čas s přáteli a rodinou v Burgenlandu. Detailně vám představíme dvě pozice, upozorníme na důležitost správné práce dolních končetin v józe. Budoucí maminky jistě ocení sestavu pro těhotné a čerstvé maminky zase jednoduché ásany s miminkem v šátku.

Plán JD vám poradí, jak na jógovou praxi, když jste daleko od svého oblíbeného lektora nebo jógového studia.

Nakonec si můžete přečíst, co předpovídají hvězdy, uvařit si podle našich zdravých receptů letní pochoutky a prostudovat si nabídku akcí a jógových zájezdů, kde můžete strávit čas s jógou. 

Další Novinky