89 Kč

Speciál časopisu Jóga DNES se tentokrát ponese v duchu pozitivního ovlivnění těla a práce na svém JÁ a nese název Hackněte se tělo!  Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: skladem


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Speciál časopisu Jóga DNES se tentokrát ponese v duchu pozitivního ovlivnění těla a práce na svém JÁ a nese název Hackněte se tělo! 

Hlavní témata Speciálu jsou zaměřena na kvalitu a délku života, zlepšení výkonu, ovlivnění myšlení a celkového fungování těla. Seznámíte se s pojmy jako je longevity neboli zdravá dlouhověkost, nootropika, trackování nebo konzistence. Jógové sestavy budou zaměřené na rozproudění energie a lymfy a také se můžete těšit na spojení aromaterapie a jógové praxe.

Ani recepty nezůstanou pozadu a budou povzbuzující a pokrokové – těšit se můžete na smoothies, povzbuzující nápoje, poke bowls a dezerty se superpotravinami. Své JÁ vám pak pomůže zlepšit 16 stran přílohy – naučíte se, jak podpořit víru v sebe sama, vytrvalost i chuť pouštět se do nových věcí. Představíme vám work-life zásady a prozradíme, jak bojovat s prokrastinací.

Další SPECIÁL Jóga dnes