109 Kč

Lednové vydání časopisu Jóga Dnes vás zahřeje na duši nejen niterným rozhovorem s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou, v němž například odhaluje, jak může být komplikovaný vztah křesťanství a jógy, co ji trápilo v mládí a zda se k její profesi hodí červený lak na nehty, ale i novými, inspirativními tématy z oblastí - cvičení, jóga, dýchání, psychologie, meditace a zdravý životní styl, cestování. Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: skladem


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Lednové vydání časopisu Jóga Dnes vás zahřeje na duši nejen niterným rozhovorem s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou, v němž například odhaluje, jak může být komplikovaný vztah křesťanství a jógy, co ji trápilo v mládí a zda se k její profesi hodí červený lak na nehty, ale i novými, inspirativními tématy z oblastí - cvičení, jóga, dýchání, psychologie, meditace a zdravý životní styl, cestování.

Leden je obdobím směřování a předsevzetí. Do jaké míry je předsevzetí samotným sebepřijetím, tedy semínkem, které opravu vyklíčí – o tom si přečtete v hlavním tématu časopisu. V zimním období nám chybí světlo, proto se právě světlem, ale i tmou a stínem zabýváme v Plánu JD. Zjistíme, jak pomocí jógových sestav a dalších tipů a konkrétních návodů chybějící světlo zvládnout. V tomto tématu se objeví i názory z řad lékařů a zároveň v lednovém vydání naleznete první odborné texty o józe – výzkumy a vědecké důkazy o některých technikách jógy: přečtete si o mozkovém vlnění v jóga nidře a o vlivu jógy na nervus vagus. Nejenom ženy zajímá krása vnitřní i vnější. Lednové vydání přinese hned několik pohledů i na tu vnější – připravili jsme nový seriál o face józe, seznámíte se s čínskou léčebnou technikou zvanou guasha. Věnujeme se i klasickému jogínskému půstu, který se nazývá ékádaší. Zeptali jsme se různých lektorů jógy, jak jsou na tom s půstem a také připravili zcela nový seriál o starých pranostikách, vlivu měsíce a slunce na zdraví. Pro nadcházející dva měsíce vám poradíme řadu tipů pro přírodní péči: bylinky, koření, správnou stravu pro fungování orgánů, které v daném měsíci mohou být přetíženy atd. V každém novém vydání JD vám představíme jeden zajímavý interiér jógového studia.

V lednové Jóga Dnes vás navíc čekají:

  • jógové sestavy – návody pro domácí cvičení,
  • zdravé recepty,
  • zimní bylinková lékárna,
  • tipy pro jógové cesty v Česku a v zahraničí.

Pokračuje podcast JD on AIR, který před svátky zveřejnil novou epizodu. V lednu vstoupí náš podcastový kanál do dalšího roku vysílání s novou moderátorkou Pavlou Maříkovou, která si bude povídat s Martinou Kabalou o astrologii a předsevzetích.

V online TV JÓGAVIRTUAL.CZ naleznete nová videa: jóga nidra a sestava hormonální jógy. Videa jsou pro předplatitele Jóga Dnes zdarma přístupná - celý archív a každý měsíc 3 nová videa. 

Přejeme našim čtenářům krásný nový rok 2024 a děkujeme Vám za přízeň

Další Jóga DNES