vyprodáno / není v prodeji

Předplatné časopisu Jóga Dnes si můžete objednat online, výhodnější cena, poštovné zdarma a dodání až do vaší schránky! https://www.jogadnes.cz/predplatne/ Jóga Dnes 1/2020 leden-únor Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Jóga Dnes ročník 2020

Předplatné časopisu Jóga Dnes si můžete objednat online, výhodnější cena, poštovné zdarma a dodání až do vaší schránky! https://www.jogadnes.cz/predplatne/

Jóga Dnes 1/2020 leden-únor

Život v současném světě přináší pro jedny blahobyt a pro jiné bídu. Oba póly jsou vymezením způsobu života dobrovolně i nedobrovolně zvoleného. Lidské ego touží dosahovat lepších a lepších výsledků, získávat pro sebe stále více výhod a tím se uspokojovat. Napojení na vnitřní zdroj tak často slábne. Existuje však nějaká míra, kdy ego bude uspokojeno a nebude duši zcela ovládat? Dovolí si duše (intuice) být nepotlačena a nepodléhat síle ega získávané z materiálního světa? Jde o hledání rovnováhy. Jde o vzájemný respekt a spolupráci vedoucí k jednoduchosti a spokojení se s ní. Co je to jednoduchost? – to je téma lednového vydání našeho lifestylového časopisu Jóga Dnes a věnovat se mu budeme ze všech stran.

Jóga Dnes 2/2020 březen-duben

Je to neskutečná síla přírody, když se probouzí. Stejně jako magická moc úplňku a životadárná energie slunce i jaro je v přírodě potenciálem, který je vhodné nepromarnit. A tak březnové vydání lifestylového časopisu JÓGA DNES, které vychází 2. 3., s sebou přináší hlavní téma: Síla jarních začátků.

Jóga Dnes 3/2020 květen-červen

V redakci Jóga Dnes se rozšířilo nádherné téma: Máj – (sebe)lásky čas. Toto téma naplňuje každou stránku květnového vydání Jóga Dnes radostí, pozitivní energií a hledám cesty k sobě sama v podmínkách, které jsou. Karanténa, nouzový stav a pandémie ovlivnily vnímání nás všech, autorů i čtenářů. Neděsíme, nelamentujeme a nevíříme neštěstí, ale přijímáme přítomnost a žijeme v ní. Využíváme momentu zastavení jako rychlé životní transformace a v článcích vás inspirujeme k přijmutí každého dne naplno s vírou v sebe sama i láskou v okolní svět – svět bez manipulace a s odpovědností k sobě i okolí. Přinášíme jógu na podporu imunity, cvičení i meditaci proti úzkosti, jógu těhotenskou i seniorskou. Nabídneme vám zdravé recepty, cestou po Patagonii a rozhovor se sběratelem umění Michaelem Třeštíkem. 

Jóga Dnes 4/2020 červenec-srpen

Pozdrav měsíci, pozice hrdiny, párová jóga a mnoho dalších jógových sekvencí v krásném tématu JD „Letní cesta do vlastního nitra“. Uvařte si lehké letní pokrmy podle našich receptů, sbírejte bylinky, využijte léto pro čerpání energie a navštivte s Jógou DNES Peru. Okuste kus sebe sama a inspirujte se na cestě seberozvoje, jógy a tantrických rituálů. Osobnostní vydání je tentokrát Radůza.

Jóga Dnes 5/2020 září-říjen

Jeho tématem bude Podzimní stabilita. Právě po stabilitě touží v dnešní době řada z nás, proto přinášíme rady a návody, jak pracovat fyzicky i mentálně sami se sebou, abychom v nejistotě dokázali nalézt oporu a sílu. Těšit se můžete na rozhovor s Danielou Písařovicovou, hledání stability z mnoha úhlů, sestavy pro domácí cvičení: CORE jóga, aštanga jóga, vývojová kineziologie, opět přineseme také téma ekologie a zdravé vaření: např. zpracování luštěnin, podzimní recepty, strava pro studenty a cestovat budeme tentokrát po Islandu...

Jóga Dnes 6/2020 listopad-prosinec

Ve jménu štědrosti, to je téma nového podzimně-vánočního vydání Jóga Dnes. Těšit se můžete na rozhovor s herečkou Pavlou Beretovou, připravili jsme pro vás tipy pro domácí jógovou praxi, odhalíme tajemství záklonů a prána vašja jógy a naučíme se náročnou pozici obráceného luku. Jako obvykle se můžete těšit na naše zdravé recepty a tentokrát také na tipy na podporu imunity, zvládání negativních emocí, podporu dobré nálady a ájurvédu pro nadchzející období. 

Další Jóga DNES